Boxerul Ghișe, la un pas să scape de cătușe! Nu revine însă în ring!

Pugilistul gorjean Alexandru Iulian Ghișe mai are de stat câteva zile în spatele gratiilor în dosarul de trafic de droguri în care e anchetat alături de alți amici de-ai săi, el putând spera că nu va mai purta cătușe de săptămâna viitoare dacă o decizie a magistraților Tribunalului Gorj va fi confirmată și de Curtea de Apel Craiova.

Judecătorii gorjeni au decis să nu mai prelungească arestul preventiv pentru tânărul acuzat de trafic de droguri și să îl plaseze pe acesta în arest la domiciliu, la fel ca și pe alți doi inculpați ridicați de mascați la începutul anului în urma unor descinderi de amploare care au avut loc în mai multe județe din țară.
„Înlocuieşte măsura arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. (...) măsura preventivă a arestului la domiciliu constă în obligaţia impusă inculpaţilor de a nu părăsi imobilul în care locuiesc, respectiv inculpatul Ghişe Iulian-Alexandru, domiciliul din Tg. Jiu, str. Bicaz, (…), jud. Gorj, inculpatul Cornea Gheorghe-Mihai, domiciliul din Tg. Jiu, str. Nicolae Grigorescu, (…), jud. Gorj, inculpatul Anghel Andrei-Daniel, domiciliul din mun. Lupeni, str. Aleea Arinilor, (…), jud. Hunedoara, fără permisiunea Tribunalului Gorj şi de a se supune restricţiilor menţionate mai jos pe o perioadă de 60 de zile începând cu data rămânerii definitive a acestei încheieri”, au decis judecătorii gorjeni.
Verdictul de la Târgu Jiu vine după ce procurorii au terminat ancheta și i-au trimis în judecată pe inculpați. Acesta nu este unul definitiv și, cel mai probabil, procurorii DIICOT vor vrea să îl vadă pe Ghișe în continuare după gratii. Pugilistul a fost încătușat la începutul anului după ce anchetatorii au strâns suficiente probe care să îl incrimineze pe aceasta și să îi poată destructura rețeaua de trafic de droguri pe care acesta o formase în timp atât în Târgu Jiu, dar și în alte zone din țară. Boxerul comanda drogurile pe internet în străinătate, făcea plățile tot pe internet și la fel își vindea „marfa” mai departe către clienții săi. Consumatorii erau tineri din diverse zone ale țării, care comandau on-line și la fel făceau și plățile, acum toți fiind martori în dosar, inculpații aflați după gratii având interdicție să ia legătura cu ei în cazul în care vor fi plasați în arest la domiciliu.

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: