Călinoiu: Sondajul PSD nu e relevant

Fostul lider al PSD Gorj, Ion Călinoiu, spune că este pregătit să pună umărul în campania electorală pentru alegerile locale fără să ceară ceva în schimb. Călinoiu susține că persoana cea mai potrivită pentru a candida la fotoliul de primar la Târgu Jiu nu trebuie desemnată prin sondaj, ci aleasă de partid.

“Sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu din partea PSD nu este relevant. Ai supus sondării niște oameni care au fost votați de simpatizanții lor personali. Când o fi votul pe partide politice nu te mai votează nici fratele dacă trebuie să susțină un alt partid”, a spus Ion Călinoiu, fostul președinte executiv al PSD Gorj.

Călinoiu crede că PSD și-ar putea stabili altfel candidatul pentru Primăria Târgu Jiu: „Aici e nevoie de un sondaj și o consultare a activului de partid, încât să desemnăm pe cel mai bun candidat, cu șansele cele mai mari să câștige, care știe problemele orașului și care cunoaște foarte bine oamenii, după care se emite sondajul. Aș fi văzut un sondaj doar ca să vedem cum stă partidul la Târgu Jiu în comparație cu celelalte partide, ce candidat ar vota oamenii, al partidului nostru sau de la alt partid și atunci te-ai replia”.

Chiar dacă nu mai este în prima linie, Călinoiu spune că nu va sta deoparte în campania electorală. Va sprijini candidatul fără să aibă vreo pretenție. „Nu pot să stau pe margine după 20 de activitate. Trebuie să fiu în continuare alături de colegii mei. Am toată deschiderea fără a se crede că emit și pretenții”, a dat asigurări Călinoiu.

Vizualizări: 1,425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: