Campionat Naţional de Karate la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Federaţiile Naţionale sunt tot mai atrase de Sala Sporturilor din Târgu Jiu unde se organizează din ce în ce mai multe competiţii naţionale. La finalul acestei săptămâni va avea loc la Târgu Jiu cea de a treia ediţie a Campionatului Național Unificat de Karate Kyokushinkai, pentru copii, juniori, tineret şi seniori.

Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România şi Uniuniea Naţională a Federaţiilor de Karate Kyokushin din România vor organiza la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pe data de 6 aprilie, între orele 09.00-19.00, cea de a treia ediţie a Campionatului Național Unificat de Karate Kyokushinkai, pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Acest eveniment face parte din Calendarul Competițional din 2019 al Federatiei de Kyokushinkai Tradiţional din România şi al Uniunii Naţionale a Federaţiilor de Karate Kyokushin din România.

La întrecerea de la Târgu Jiu vor participa sportivi și oficiali din trei federații naționale de karate, respectiv Federația de Kyokushinkai Tradițional din România, Federația de Karate Kyokushinkai din România și Organizaţia Română World Kyokushin Budokai, unite printr-un parteneriat naţional de organizare a unui singur campionat național care aduce în competiţie aproximativ 350 de sportivi, 30 de antrenori, 50 de arbitri și oficiali. În calitate de co-organizatori ai acestei ediţii naţionale sunt implicate în organizare cluburile sportive ASCS Karate Kyokushinkai Târgu Jiu, reprezentat de către profesor Mădălina Dumitru, în calitate de preşedinte, şi Dorin Dumitru, în calitate de instructor, precum şi de ASCS Musashi Dojo Sibiu, reprezentat de către Horatiu Adrian Neagoie, în calitate de preşedinte. Organizatorii au precizat că intrarea în Sala Sporturilor va fi liberă la acest campionat naţional.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: