Cine sunt cei patru concurenți noi de la Survivor

Cum era de așteptat de mai mult timp, pentru ca show-ul să poată continua, au fost introduși concurenți noi la Survivor România 2023 în ambele echipe. Mai multe accidentări dar și plecările din ambele echipe au cam subțiat cele două triburi care aveau nevoie de întăriri.

Survivor România 2023 a primit de luni încă patru concurenți, doi Războinici și doi Faimoși. Aceștia au intrat deja pe traseul din Republica Dominicană.

Din tribul roșu al Faimoșilor fac parte acum și luptătorul MMA Mihai Zmărăndescu, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, și fosta știristă de la Antena 1, Crina Abrudan. Echipei Războinicilor li s-au alăturat cântăreața Alina Radu și DJ-ul Eduard Gogulescu.

Cea mai cunoscută dintre cei nou veniți este fosta prezentatoare de știri Crina Abrudan. „Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă. Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor. Îmi doresc ca, împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a declarat Crina Abrudan la sosirea sa Survivor 2023.

Vizualizări: 1,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: