Concurenți noi la Survivor 2023

Show-ul Survivor 2023 a rămas cu ceva mai puțini combatanți, mai ales în tabăra Faimoșilor, acolo unde doi concurenți accidentați au fost trimiși acasă de medic. Conform promovării făcute în ultimele zile de Pro Tv, la ediția de luni vor veni și alți concurenți noi.

Fanii celebrului show de la Pro Tv se așteptau ca în ultima săptămână să apară noi concurenți, mai ales după ce și Jorge a fost trimis acasă, tot accidentat, la fel ca un alt faimos anterior, Sebastian Dobrincu. Producătorii show-lui Survivor au decis însă să amâne acest moment pentru săptămâna care începe luni și există mai multe zvonuri care circulă pe rețelele de socializare referitor la cine sunt noii concurenți. „Sunt șanse mari ca unul dintre noii concurenți sa fie Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Acesta este și el luptător la fel ca tatăl lui. Potrivit zvonurilor, în Republica Dominicană ar putea ajunge încă un concurent, o fată, în echipa Războinicilor, pe nume Anca, iar în tabăra Faimoșilor ar urma să apară Dinu Maxer și Anna Lesko sau chiar Nicoleta Nucă. Cântăreața Nicoleta Nucă se află pe lista potențialilor viitori concurenți pentru a participa în show-ul care se desfășoară în Republica Dominicană dar există un motiv pentru care Nicoleta ezită să plece în junglă, problemele sale cu vederea care au făcut-o să se gândească serios la participarea în show-ul Survivor România 2023”, a scris digilive.ro.

La ultima eliminare din concurs cel care a plecat acasă a fost războinicul Andrei Neagu.

Fiecare războinic e plătit între 1.000 – 1.500 euro pentru fiecare săptămâna petrecută în junglă dominicană. Așadar, Andrei Neagu a plecat acasă cu o sumă între 5.000 – 7.500 euro pentru cele 5 săptămâni petrecute în show-ul Survivor România 2023.

Vizualizări: 2,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: