Cojocaru a început munca la ACS Viitorul Târgu Jiu

Preferat în locul lui Florin Stîngă de conducerea celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, timișoreanul Călin Cojocaru a început munca la noua echipă. După ce luni a asistat la antrenamentul condus de secunzii lui Florin Stîngă, de marți Călin Cojocaru și-a intrat în atribuții și a condus prima ședință de pregătire.

Rămas liber de contract după ce pe 19 noiembrie 2022 și-a dat demisia de la Viitorul Dăești, Călin Cojocaru nu e străin de fotbalul gorjean, după ce în perioada 2019-2021 a pregătit Pandurii Târgu Jiu, atât în Liga 2, cât și în Liga 3.

Cum nu a plecat de mult timp de la Târgu Jiu și mulți jucători pe care i-a pregătit la Pandurii joacă acum la cealaltă echipă din oraș, s-ar putea spune că noua echipă a timișoreanului nu îi e chiar necunoscută, cu toate că o preia la jumătatea sezonului.

Călin Cojocaru i-a pregătit o perioadă la Pandurii pe Denis Brînzan și Gabriel Dodoi, foști jucători de bază ai echipei de tradiție a Gorjului, doi dintre fotbaliștii pe care îi va avea și acum la pregătire, alături de alți foști panduri care i-a avut în lot.

Galerie foto



Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: