Comisarul şef Gigel Capotă a primit calificativul „foarte bine”

Emoţii mari pentru Gigel Capotă, comisarul şef al Gărzii Financiare Gorj! Activitatea acestuia a fost evaluată de către superiorii din capitală. Acesta a trebuit să prezinte un raport al activităţilor instituţiei la cârma căreia se află. La sfârşitul evaluării a primit un calificativ în funcţie de rezultatele avute în anul precedent.

Gigel Capotă, comisarul şef al Gărzii Financiare Gorj, a mers marţi, 29 ianuarie, la Bucureşti unde a prezentat un raport al activităţii instituţiei pe care o conduce.  Superiorii din capitală au evaluat rezultatele avute de Garda Financiară Gorj în anul 2012. „Am fost La Bucureşti, unde am fost evaluaţi atât eu cât şi colegii din ţară. Este vorba de o evaluare care se face anual. Am depus şi susţinut un raport şi am venit şi eu cu câteva propuneri pentru modificarea unor legi”, a precizat Gigel Capotă, comisarul şef  al Gărzii Financiare Gorj.

Gigel Capotă  spune că, după prezentarea raportului de activităţi, rezultatele instituţiei au fost apreciate de comisarul însărcinat cu evaluarea . „Comisarul şef s-a arătat încântat de rezultatele noastre. Am primit calificativul foarte bine. A fost apreciată viziunea mea privind asigurarea desfăşurării în condiţii performante a activităţii curente şi de perspectivă a secţiei, având ca principal obiectiv stabilirea şi urmărirea realizării atribuţiilor de serviciu ale comisarilor şi a personalului angajat”, a mai spus Gigel Capotă.

Următoarea evaluare a muncii depuse de comisarii Gărzii Financiare Gorj va avea loc la sfârşitul acestui an.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: