Concurs pentru şefia Clubului Sportiv Municipal

Postul de preşedinte al viitorului Club Sportiv Municipal va fi scos la concurs în următoarea perioadă, a anunţat viceprimarul Aurel Popescu. „După ce se va organiza acest concurs, pe baza proiectelor de management depuse de către potenţialii candidaţi, se va trece la constituirea consiliului director şi de pregătire a organigramei pentru clubul sportiv care va funcţiona la nivelul municipiului. În următoarea şedinţă va fi scos postul la concurs, deja se lucrează la proiectul de hotărâre”, a spus viceprimarul Aurel Popescu.

Întrebat ce relaţie va exista între noul club sportiv municipal şi Clubul Pandurii Târgu Jiu, viceprimarul Aurel Popescu a spus că sub nicio formă o relaţie de subordonare.

„Va fi probabil o relaţie de colaborare, pentru că viitorul CSM presupune în primul rând susţinerea echipelor de juniori şi tineret şi promovarea cât mai multor sportivi la toate disciplinele. Şi la disciplina fotbal va fi o astfel de colaborare, viitorul club îşi doreşte să promoveze cât mai mulţi tineri de valoare”, a adăugat viceprimarul Aurel Popescu.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: