CSM Târgu Jiu joacă de 1 Mai cu Minaur Baia Mare

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă confruntare extrem de importantă în Liga Florilor Mol. Miercuri, 1 mai, echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu întâlnește Minaur Baia Mare, într-un meci extrem de important în lupta pentru evitarea locurilor de baraj.

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș vor victoria pentru a avea un final de sezon liniștit și fac apel la public să vină în număr mare la sală pentru a susține echipa.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală pentru a susține echipa. HAI CSM TÂRGU JIU! S-au pus în vânzare bilete oline pentru partida de miercuri dintre CSM Târgu Jiu și Minaur Baia Mare. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-minaur-baia-mare-handbal-feminin.html”, a anunțat oficial clubul primăriei.

 În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, CSM Târgu Jiu trebuie sa învingă pe Minaur Baia Mare, dar are nevoie de susținerea publicului gorjean.  Va fi o confruntare de ”care pe care”, între CSM Târgu Jiu și Minaur Baia Mare pentru că, în cazul unei victorii, CSM Târgu Jiu ar scăpa în mare măsură de locurile de baraj.

Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt gata de luptă și își așteaptă fani la sală. Interul Ira Zinatullina și-a revenit după o accidentare, a dat 5 goluri în poarta Rapidului, etapa trecută, și este pregătită să pentru duelul cu Minaur.

”Pentru mine a fost o pauză un pic mai lungă, din păcate, dar important este că am trecut cu bine peste o accidentare. Urmează un meci cu Minaur Baia Mare, care e foarte important pentru noi. Trebuie să fie tratat cu seriozitate maximă, atitudine și determinare. Noi nu lăsăm garda jos și eu zic că avem forța necesară să obținem aceste puncte. Am încredere în mine și în colegele mele. Este un campionat foarte puternic, care se joacă până în ultima etapă, dar că eu zic că suntem pregătite pentru orice meci și pentru asta ne luptăm, pentru orice punct. Avem nevoie de această victorie ca să fim mai liniștite, pentru noi și pentru toată lumea. Ne trebuie o apărare cât mai agresivă, un atac bun, iar publicul să fie în număr cât mai mare, pentru că este foarte important pentru noi”, a prefațat întâlnirea de miercuri, interul Ira Zinatullina.

Partida care contează pentru etapa a 23-a va începe la ora 17:30.

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 23

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MIERCURI, 1 MAI, ORA 17.30

CSM TÂRGU JIU – CS MINAUR BAIA MARE

Galerie foto


Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: