Darrien McClain ar putea reveni la Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu s-ar putea baza pe jucătorii străini pe care i-a avut în lot şi în noul sezon. Şeful secției de baschet de la CSM Târgu-Jiu, Adrian Roșu, îl vrea şi în acest sezon pe americanul Darrien McClain care sosise de puţin timp la echipă şi a trebuit să plece din cauza pandemiei.

Baschetbalistul american de 23 de ani care semnase cu CSM Târgu Jiu la începutul anului ar putea evolua şi în sezonul viitor la CSM. Conducătorul de joc nu a evoluat în multe meciuri pentru CSM, dar i-a impresionat pe responsabilii clubului.

Preşedintele secţiei de baschet a CSM, Adrian Roşu a declarat că între părți s-a convenit la despărţire să se continue înţelegerea dacă nu vor exista alte oferte, atât pentru canadianul Dalembert cât şi pentru americanul McClain: „Sezonul s-a întrerupt la Târgu Jiu, exact când au venit niște jucători care s-au pliat perfect. Yohanny Dalembert era foarte bun pe faza defensivă, iar Darrien McClain este un jucător pe care oricând l-aș ține aici. Are tot ce îi trebuie, și pe pick and roll, și pe șut, și pe pase. Sunt discuții să se întoarcă, deocamdată avem doar un acord verbal. Așteptăm să vedem ce face Federația, pentru că, vă dați seama, și el dacă are o altă ofertă nu poate să ne aștepte încontinuu. Și-a prezentat interesul să continue alături de noi, consideră că nu a demonstrat tot ce poate să facă în meciurile jucate aici”. Micuţul dar talentatul american, de doar 1,75 m, a fost supărat și că a intervenit şi o accidentare și nu a putut să arate chiar tot ce poate pentru echipa din Târgu Jiu.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: