Directorul mineritului din CEO s-a înscris în PSD Gorj

Directorul mineritului din CE Oltenia a decis să se înscrie în PSD, o mișcare facilitată si susținută de primarul din Motru, Cosmin Morega, și de liderul PSD Gorj, Mihai Weber, care l-au prezentat organizației pe Constantin David, ultima achiziție a partidului. David este șeful mineritului din CE Oltenia, iar în Motru activitatea din minerit are o importanță deosebită. Prin această afiliere, PSD Gorj își asumă public influența pe care o deține în companie și în sectorul minier.

Directorul Sucursalei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Constantin David, s-a înscris în Partidul Social-Democrat. În ultimii 4 ani, el a fost consilier local al Partidului Mișcarea Populară, la Motru. La finalul anului trecut, s-a vehiculat informația că David ar putea fi candidatul PNL la Primăria Motru, însă, în cele din urmă, liberalii l-au nominalizat pe fostul primar Gigel Jianu.

Acum, șeful din minerit a intrat în echipa primarului Cosmin Morega. Încă nu este clar pentru ce funcție va candida Constantin David la alegerile locale din 9 iunie.

Vizualizări: 3,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: