Două retrageri din Consiliul de Supraveghere

Retrageri din Consiliul de Supraveghere din Complexul Energetic Oltenia! Doi dintre membrii anunţaţi săptămâna trecută de Ministerul Energiei au şi renunţat la posturile lor. Este vorba despre Constantin Jujan, fostul director de la CE Hunedoara, şi Simona Fătu, cu mulţi ani de experienţă în domeniul bancar. Jujan a declarat că a renunţat la acest post pentru că selecţia s-a făcut târziu şi între timp s-a înscris într-un partid politic.
Consiliul de Supraveghere de la CE Oltenia este, din nou, incomplet. În CS sunt Robert Ghelasi, Cornel Bobâlcă, Dan Codescu, Florin Marin şi Cătălin Nichifor. Ministrul Victor Grigorescu consideră aceste retrageri ”o dezamăgire personală”, în condiţiile în care nu a fost anunţat din timp de intenţia persoanelor în cauză. ”Vii şi spui, domnule, nu mă mai interesează, mi-am găsit alt job, alte obligaţii. Când cineva se retrage la o săptămână după ce noi am anunţat AGA, asta ridică un semn de întrebare. Dar fiecare are motivele lui”, a precizat Grigorescu.
Constantin Jujan a demisionat din Consiliul de Supraveghere al CE OLtenia deoarece s-a implicat politic, în PMP Hunedoara. El a declarat presei din Valea Jiului că: ”Selecția pentru Consiliul de Supraveghere de la CEO a venit prea târziu pentru mine și cam târziu chiar și pentru complexul din Oltenia. De la momentul recrutării până la momentul selectării a trecut destul timp și m-am implicat și într-un proiect politic. Acest angajament am considerat că intră, la acest moment, în contradicţie cu politica ministerului comunicată de domnul ministru al Energiei atunci când a anunţat componenţa Consiliului de Supraveghere de la CEO”, a declarat Jujan, pentru gazetadedimineata.ro. El a mai spus că a fost pus să aleagă între CEO şi CE Hunedoara. „Am ales Hunedoara, pentru că aici m-am format profesional și consider că această zonă trebuie ajutată astăzi mai mult ca oricând“, a spus Jujan.
MANDAT
Ceilalţi patru membri ai CS au semnat, spun surse, contractele de mandat miercuri, 21 septembrie.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: