Echipă completă pentru Grigoraș

Următoarea partidă pe care Pandurii o are de disputat contra celor de la CFR ar putea să fie prima în care antrenorul Petre Grigoraș să poată introduce pe teren jucători care în ultima vreme au stat pe tușă. Administrația echipei a comunicat faptul că a ajuns la înțelegere cu toți jucătorii din lot care până acum se antrenaseră separat, lăsând locul lor puștilor de la echipa a doua, neînțelegerile financiare părând un obstacol depășit la momentul actual. Singurul care a decis să plece din lot și, probabil ultimul până la sfârșitul anului, a fost Gordan Bunoza.

În rest, Grigoraș poate conta de acum încolo pe Ovidiu Herea, Constantin Grecu  sau pe David Lazar. „Concurența” lor va fi reprezentată de acum încolo de tinerii jucători promovați de la echipa a doua a clubului, numele a nouă puști născuți între 1994 și 1998 fiind făcută publice pe pagina de internet a echipei. Laurențiu Tudor, Gigi Denis Brânzan, Nicolae Daniel Pârvulescu, George Marian Pirtea, Alexandru Oprița, Ionuț Angelotti Trocan, Alin Răzvan Negrilă, Andrei Ionuț David și Gabriel Ioan Dodoi sunt puștii în care fanii pandurilor vor trebui să își pună de acum încolo speranțele pentru o evoluție bună a echipei în campionat.

În privința evoluției, Marin Condescu se declară optimist în privința rezultatului pe care echipa îl va obține la Cluj, el spunând același lucru pe care îl spunea și în urmă cu mai mulți ani. „Problemele de lot acum sunt rezolvate. Jucătorii se pot concentra pe partida pe care o vor avea la CFR și vă pot spune că vom câștiga acest meci. Am spus lucrul acesta și cu 7-8 ani în urmă, când am bătut pentru prima dată Clujul pe terenul lor și îmi aduc aminte că nimeni nu credea la Târgu Jiu că e posibilă o asemenea victorie. Vorbim după meciul de luni seara și vedem cine a avut dreptate”, spune Condescu încrezător în evoluția jucătorilor lui Petre Grigoraș.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: