Echipa UCB aruncă în luptă studenții de la Pandurii II

Echipa de fotbal a Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu s-a calificat la turneul final al Campionatului Național Universitar de Fotbal ce se va desfășura joi și vineri pe Cluj Arena. Pentru a fi siguri că vor câștiga acest campionat, reprezentanții universității au adus în echipă toți studenții proprii legitimați la Clubul Sportiv Pandurii, de la echipa a II-a.

 Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, şi decanul Delia Monica Bîcă, au căzut de acord, după mai multe discuţii, că atât pentru universitate, cât şi pentru comunitatea locală, este importantă participarea tuturor studenţilor UCB, care sunt legitimaţi la CS Pandurii, la finala Campionatului Naţional Universitar de Fotbal. Finala va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 28-29 aprilie 2016, meciul desfăşurându-se pe Cluj Arena. Echipa câștigătoare va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Zagreb. "Am avut nevoie de jucătorii de la Pandurii. Am avut discuții destul de mari pentru că ei ar avea joi meci și în competițiile lor. Antrenorii de la Pandurii II nu au fost de acord să ne dea jucătorii care sunt studenții noștri. După niște discuții destul de aprinse și după niște negocieri între mine și Narcis Răducan, am semnat un contract prin care Clubul Pandurii a fost de acord ca acești studenți care sunt legitimați la Pandurii să nu participe în competițiile lor și să participe în competiția națională care este mai importantă din punctul de vedere al prestigiului pe care îl aduce comunității, a sportului gorjean. Până la urmă, sunt și jucătorii CS Pandurii, dar și studenții noștri", a declarat Delia Monica Bîcă, decan al Facultății de Științe Medicale și Comportamentale.

Echipa de fotbal a UCB a ocupat locul I la Campionatul Naţional Universitar de Fotbal din 2015 şi a reprezentat România la Campionatul European Universitar de Fotbal, reuşind să ocupe un onorabil loc 5 în condițiile în care au participat 16 echipe.

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: