Echipament medical nou pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Consiliul Județean Gorj va dota Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu o nouă serie de echipamente și aparatură medicală în valoare totală de peste 1,7 milioane de lei fără TVA. Acest lucru este posibil ca urmare a finalizării procedurilor de achiziție publică prin licitație deschisă.

 

Potrivit contractelor de furnizare încheiate până la sfârşitul lunii decembrie 2022, vor fi repartizate următoarele echipamente medicale: sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare, sistem monitorizare debit cardiac, defibrilator bifazic cu monitor și pacemaker, masă operații ginecologie, masă de operație chirurgicală cu accesorii pentru BMF, lampă scialitică cu LED si satelit, unit dentar. Valoarea acestora se ridică la 1.254.738,63 lei fără TVA.

La începutul anului 2023, vor fi aduse alte două echipamente medicale necesare intervențiilor chirurgicale precum și investigațiilor de laborator, respectiv: sistem endoscopie digestivă, nișă pentru colorare si montare lame citologice.Valoarea acestora se ridică la 470.020,00 lei fără TVA.

Achiziția aparaturii și sistemelor medicale s-a realizat cu fonduri alocate  din bugetul propriu al județului Gorj

Vizualizări: 1,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: