Erico din nou în lot, Batin – pe tușă

Erico da Silva a devenit oficial din nou jucătorul Pandurilor și ar putea fi văzut pe teren chiar la meciul de duminică împotriva Voluntariului. Fratele său, Elton, s-a întors în Brazilia, pentru că legal nu mai putea să rămână în România, iar o prelungire a vizei cu încă trei luni era cu dus-întors atâta timp cât campionatul se termină în câteva săptămâni.

Pentru Flavius Stoican, venirea lui Erico în lot e un câștig, deși brazilianul are o lungă perioadă în care nu a mai evoluat. „Mă bucur și că Erico e în lot și sper să îl am pentru acest meci, pentru că mai sunt câteva detalii minore de pus la punct. Detalii minore, cum ar fi viza medicală, viza de la Federație, dar până nu văd totul, nu cred. E destul de dificil să joace din primul minut, va juca mai întâi la echipa a doua, cel puțin 45 de minute, și speră să facă foarte bine. Are nevoie de așa ceva pentru că are o perioadă lungă de inactivitate”, a comentat Stoican.

Antrenorul Pandurilor spune că nu îl vom mai vedea însă pe teren în acest campionat pe Paul Batin, o speranță a echipei la începutul anului. După ce și-a lovit un coleg de echipă, Batin va fi de acum încolo „în cărți” doar dacă echipa scapă de la retrogradare și va evolua din toamnă tot în prima Ligă. Acum, Stoican speră ca recuperarea lui Cristi Sârghi să se producă într-un timp cât mai scurt pentru ca jucătorul să prindă măcar finalul de campionat pe teren. „Pentru Paul Batin s-a încheiat sezonul. Sper să rămânem în prima Ligă și apoi lucrurile se vor schimba. E vorba și de dorința lui pe mai departe, de discuțiile pe care o să le am cu el, dar până atunci nu. Pe Cristi Sârghi sper să îl am apt în ultimele trei etape. Importantă e starea lui de sănătate să fie așa cum o prescriu medicii acum, precum și pregătirea lui în aceste zile până va intra 100% cu echipa”, spune Stoican.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: