Căpitan Pandurii: Nu avem calități excepționale, dar ne vom salva!

Căpitanul CS Pandurii, Sorin Bușu, speră că echipa se va salva de la retrogradare și va continua munca la Târgu Jiu. Bușu se simte bine la Târgu Jiu, mai ales că este aproape de casă, de Craiova. Totodată, el crede că Pandurii va scăpa de retrogradare. „Nu avem calităţi individuale excepţionale în lot, dar dacă ne vom salva de la retrogradare va fi datorită forţei grupului“, a spus jucătorul.

Sorin Bușu, căpitanul pandurilor, a comentat ultimele evoluții ale echipei într-un interviu la Radio Infinit. „Puteam să avem câteva puncte în plus. Am pierdut nişte jocuri din care puteam obţine măcar câte un punct, cel puţin ultimele două înfrângeri. La meciul cu Timişoara am condus, am făcut o primă repriză foarte bună, după care a intervenit cartonaşul roşu şi de acolo s-a dereglat meciul nostru“. Bușu vrea să continue la Pandurii, dacă echipa se va salva de la retrogradare. „M-am adaptat repede la Târgu Jiu, sunt oltean, de la Craiova, mă simt foarte bine aici. Sper să ne salvăm şi din vară să continui aici“.

Sorin Bușu a mai declarat că Pandurii poate câștiga cele patru meciuri de acasă. Duminică întâlnește Voluntari. „Avem şanse foarte mari să ne salvăm de la retrogradare. Şi direct, nu la baraj. Totul depinde doar de noi, nu de rezultatele altor echipe. Şi Timişoara, chiar dacă a luat un avans, are patru puncte peste noi, urmează să aibă şi ei un program foarte greu, şi eu cred că putem chiar să-i întrecem, dacă o să fim mai eficienţi şi o să eliminăm greşelile pe care le-am făcut în meciurile anterioare. Vom mai avea 7 etape, cred că putem să câştigăm cele patru meciuri de acasă, de la Severin. Suntem concentraţi pe jocul care urmează, cu Voluntari, de duminică“, a spus Bușu.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: