Fabrica de mase plastice își începe activitatea. Se fac angajări!

250 de gorjeni își vor găsi un loc de muncă la viitoarea fabrică de mase plastice din Târgu Jiu. Aceasta își va începe activitatea de anul viitor, iar în aceste zile au loc interviurile de angajare. Pachetul salarial este motivant. Include prime de sărbători, tichete de masă, sporuri de noapte și plata orelor suplimentare.

Firma Crilelmar, cea care a preluat fosta fabrică de sticlă din Târgu Jiu, este printre cele mai importante, la nivel național, în rândul celor care realizează produse din plastic. “Proiectul de la fosta fabrică de sticlă a pornit de la zero. Fabrica va funcționa din primăvară. Vrem să ne extindem în etape. Cred că prima secție va fi din 8 ianuarie, anul viitor. La capacitate maximă cred că vom putea funcționa de la sfârșitul lunii februarie. Întreaga investiție se ridică la patru milioane de euro”, a declarat Lelius Stănușoiu, directorul fabricii.

Un procent semnificativ din marfa de aici va ajunge peste hotare. „Noi vindem prea puțin pe piața din Gorj. Un sfert din producție cred că va merge spre export. Desfacem atât granule, cât şi produs finit. Pe partea de granule desfăşurăm activitate pe piaţa românească şi chiar exportăm. Pe partea de produse finite, asigurăm desfacere pe piaţa românească şi pe cea din Ungaria. Desfășurăm interviuri pentru angajare de luni și mai așteptăm persoanele interesate”, a mai transmis directorul viitoarei fabrici de mase plastice.

Posturi disponibile

CV-urile se pot depune la sediul fabricii, situat în strada Ciocârlau, numărul 36 sau pe strada Liviu Rebreanu, numărul 2 ori pe adresa [email protected]. Firma are nevoie de coordonator secţie producţie, coordonator logistică şi transport, responsabil lansare producţie, inginer protecţia mediului, specialist publicitate şi marketing, laborant, coordonator schimb, electrician, stivuitorist, conducător auto categoria B, conducător auto categoria C+E, morari mase plastic, sortatori mase plastic, agent achiziţii și agent comercial.

În total, 250 de persoane vor lucra la viitoarea fabrică ce va fi deschisă la Târgu Jiu. Forță de muncă este dacă luăm în considerare faptul că numai pe listele Agenției de Șomaj sunt peste 9.000 de persoane în căutarea unui loc de muncă. 

Vizualizări: 12,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: