FCSB, Farul și Sepsi OSK s-au calificat în turul trei din Conference League!

Echipele românești au avut parte de dueluri de foc în turul 2 al Uefa Conference League. Sepsi OSK a fost singura echipă care nu a părut să tremure pentru calificarea în turul 3 al competiției, CFR Cluj fiind eliminată.

FCSB, Farul și Sepsi OSK au reușit calificarea în turul 3 al Conference League și se pregătesc pentru dueluri tari în turul următor. 

Campioana României, Farul Constanța, a învins joi seara, în deplasare la Erevan, pe armenii de la Urartu, scor 2-3 (2-0), în manșa retur a turului 2 din UEFA Conference League și a obținut calificarea în turul 3 preliminar al competiției, cu scorul general de 6-4. 

Marinarii au obținut calificarea în turul 3 al competiției, unde îi vor întâlni pe estonii de la Flora Tallinn, în 10 august, la Constanța, și în 17 august la, Tallinn.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câștigat partida de pe teren propriu cu bulgarii de la CSKA Sofia, scor 4-0 (1-0), contând pentru manșa secundă a turului doi, din UEFA Conference League. Cu scorul general de 6-0, covăsnenii au obținut calificarea în turul 3 preliminar al competiției.

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, scor 1-2, de către Adana Demirspor, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League şi a fost eliminată din cupele europene.

FCSB a reușit o victorie în ultimele minute, scor 3-2, în fața celor de la CSKA 1948. Golurile victoriei pentru FCSB au fost marcate de Damian Djokovici, dublă și Octavian Popescu

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: