Festivalul Lavandei, la Târgu Jiu

Anul acesta se organizează pentru prima dată la Târgu-Jiu ”Festivalul Lavandei”. Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie, cu începere de la ora 18.00, în cartierul Polata din Târgu-Jiu, acolo unde este o plantație de lavandă. Gazda evenimentului a dezvoltat în ultimii ani o afacere din cultivarea și creșterea lavandei din care face diferite produse.

Evenimentul care va avea loc la jumătate lunii iunie este primul dintr-o serie de acțiuni care au drept scop sprijinirea antreprenorilor locali. ”Festivalul lavandei” este organizat de Clubul Rotay, în parteneriat cu Asociația pentru Democrație Educație Respect și Lavandinne.

Organizatorii susțin că au ales această zonă pentru a putea profita de frumusețea lavandei înflorite, pentru a petrece o după-amiază minunată ascultând muzica bună, făcând fotografii într-un decor specific și vizitând standurile cu produse naturale.

Accesul este gratuit, dar se va face pe bază de invitație, pentru că numărul locurilor disponibile este limitat. Printre parteneri se numără UMUR, Abund Berry și Din Eden.

Vizualizări: 3,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: