Mari artiști cântă pentru Valentina. Nu e singură!

Marii artiști ai Gorjului vor cânta duminică, 21 iunie, pentru a strânge banii necesari Valentinei, o tânără de 21 de ani din Ionești, care are nevoie de un tratament medical. Valentina a fost diagnosticată cu o tumoră la picior. Ca să se facă bine, are nevoie de o operație în Italia. Intervenția costă 20 de mii de euro, bani pe care familia nu îi are. 

Duminică, 21 iunie, la ora 17.00, în curtea școlii din Comuna Ionești, sunt așteptați cei care vor să o ajute pe Valentina și în același timp să se bucure de un spectacol. Vor cânta Niculina Stoican, Maria Loga, Petrică Mîțu Stoian, Ileana Lăceanu, Victorița Lăcătușu, Alexandra Bleaje, Emil Badea, Delia Barbu, Cristina Simion, Adriana Popovici, Măriuța Burlan, Cristina Grădinaru și taraful Mihalache.

Biletul va costa 15 lei, dar pot fi făcute și alte donații în conturile:

BCR, lei: RO13RNCB0134152429780001
Cod swift:RNCB RO BU
BCR euro: RO72RNCB0134152429780006,
SWIFT COD: RNCB RO BU
Titular cont: Gradinaru Valentina Gabriela

Povestea Valentinei, o tânără în vârstă de doar 21 de ani, a fost făcută publică de o prietenă pe pagina sa de Facebook. “Frumoasa Valentina, sora îndrăgitei și cunoscutei interprete de muzică populară, Cristina Grădinaru, a primit in urmă cu ceva timp diagnosticul de tumora beningnă la picior, pe tibie. În urma cu un an a fost operată, însă din păcate tumora a reapărut, făcându-i viața un chin. Valentina a găsit rezolvare la o clinică din Italia, unde trebuie să ajunga la finalul acestei luni pentru o nouă operație, unde i se va scoate porțiunea de os bolnavă și înlocuită, operație destul de grea, dar în care își pune mari speranțe. Pentru asta are nevoie de aproximativ 20 de mii de euro, bani pe care din păcate nu îi are”, a scris o prietenă a tinerei.

Preotul Antonie Făiniși a făcut un apel la oamenii cu suflet să doneze.

Vizualizări: 2,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: