Foto: Accident rutier la Câmpu Mare. O persoană este încarcerată!

Un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineața pe DN67, la intersecția cu localitatea Săcelu. Două mașini s-au făcut praf și a fost nevoie de echipa de descarcerare pentru a scoate o victimă dintre fiarele contorsionate.

La fața locului au fost mobilizate echipaje ale Poliției, Ambulanței și SMURD.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta, satul Câmpu Mare, in care au fost implicare 2 autovehicule.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului a rezultat o victima de sex masculin care era incarcerata.

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a barbatului in varsta de 53 de ani care este constient si cooperant, a fost preluat de catre un echipaj medical si transportat la spital pentru investigatii medicale suplimentare”, a transmis ISU Gorj.

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal în acest caz.

La data de 27 mai a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată de către un participant la trafic cu privire la faptul că la intersecția DN 67 cu DJ 661- Câmpu Mare a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Cărbunești-Câmpu Mare a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie  de 46 de ani, din municipiul București, din direcția Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de către bărbatul de 61 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 1,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: