Gilortul Cărbunești nu a avut milă ce CSO Turceni!

Gilortul Târgu Cărbunești a administrat un sor de 4-0 celor de la CSO Turceni. Mai experimentați și cu un lot mai omogen, cei de la Gilortul nu au avut milă de colegii de serie de la Turceni pe care îi conduceau deja cu 3-0 la pauză.

În fața a câtorva sute de spectatori dornici să vadă la lucru reprezentantele Gorjului din Liga 3, Gilortul a făcut instrucție cu CSO Turceni și s-a impus fără drept de apel în fața acesteia. Echipa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu a avut un start perfect și a tranșat soarta meciului în doar 5 minute. „Marian Habet îl angajează pe Bogdan Dănăricu în careu, acesta îl depășește pe portar și trimite în plasă printre doi fundași adverși. Golul înscris în minutul 6 de către decarul Gilortului a debusolat formația oaspete, care nu și-a mai regăsit cadența în joc. Un corner executat de Bogdan Dănăricu de pe dreapta îl are ca destinatar pe Alexandru Avrămescu, lovitura de cap a căpitanului Gilortului este respinsă în față de Lungu, Marian Habet trimite cu cĂlcâiul pentru Adelin Pîrcălabu, care nu irosește ocazia să schimbe tabela cu un șut din preajma punctului cu var. La doar un minut distanță, același Adelin Pîrcălabu interceptează mingea, scapă singur cu Lungu și îl execută cu un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă. La pauză diferența putea fi mai mare, dar Lungu a intervenit în extremis la șuturile lui Bogdan Dănăricu (37’) și Robert Dănescu (43’). În minutul 41 Vlăduț Buțurcă a fost iertat de la eliminare, arbitrul Iacob evitând să îi arate cel de-al doilea cartonaș galben pentru o intrare brutală asupra lui Alexandru Avrămescu”, a ceasta a fost desfășurarea de forțe din prima repriză, conform paginii oficiale a gazdelor.

Rezultatul final a fost stabilit de Alexandru Avrămescu în minutul 49, din lovitură de la 11 m.

Adelin Pîrcălabu (57’), Marian Habet (69’) și Rareș Brujan (70’) au mai irosit alte ocazii imense pentru o victorie la scor a Gilortului. Robert Dănescu (68’) a ratat și el de la punctul cu var și CSO Turceni a scăpat de la o corecție și mai severă. Cu două minute înainte de final, Florentin Murgilă a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: