Gilortul primește vizita liderului în ultima etapă a sezonului regulat

Gilortul Târgu Cărbunești întâlnește sâmbătă, pe Stadionul Cristinel Răducan, liderul neînvins al seriei 7, CSM Deva. Programat inițial pentru vineri, meciul a fost mutat sâmbătă datorită faptului că ACSO Filiași, Gilortul și Viitorul Șimian pot ocupa după etapa din weekend oricare dintre locurile 2-4.

După încheierea play-off-ului, în caz de egalitate de puncte, locul ocupat la finalul sezonului regulat constituie criteriu de departajare în stabilirea ierarhiei finale. Așadar, partidele în care evoluează cele trei echipe se vor desfășura sâmbătă, de la aceeași oră.

CSM Deva ocupă fotoliul de lider al seriei cu 14 victorii și 3 egaluri. Hunedorenii au remizat pe teren propriu cu Retezatul Hațeg și în deplasare la Petroșani și Lupac. Și gazdele se pot lăuda cu un palmares bun în meciurile de acasă din acest sezon. „Pe teren propriu Gilortul s-a impus de șapte ori și a terminat o singură dată la egalitate, 1-1 cu Jiul Petroșani. Cu aceste statistici în față și cu poziția în clasament, se întâlnesc locurile 3 și 1, avem așteptări mari de la acest derby”, spun cei de la Gilortul.

Oaspeții doresc să rămână neînvinși la finalul sezonului regulat, iar gazdele speră ca, prin jocul rezultatelor să prindă locul 2 pentru a beneficia de o programare favorabilă pentru jocurile din play-off, acolo unde se va juca în sistemul tur-retur-tur.

Ocupantele locurilor 1 și 2 vor disputa 5 partide pe teren propriu și 4 partide în deplasare, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4  vor disputa 4 partide pe teren propriu și 5 partide în deplasare, au mai anunțat cei de la Gilortul.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: