Gorjeanul Albert Voinea va juca în Liga 1

Atacantul gorjean Albert Voinea și-a găsit rapid o nouă echipă după despărțirea de Universitatea Cluj. Tras pe linie moartă de Erik Lincar după doar câteva jocuri din acest sezon, jucătorul care a evoluat şi la Pandurii surprinde cu noua sa destinație.

Albert Voinea a semnat cu CS Mioveni și revine astfel în Liga 1, acolo unde a mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu în 2011 și pentru UTA, în 2021. Voinea semnase cu U Cluj la începutul actualului sezon de Liga 2, unde a fost luat de Erik Lincar, cu care a mai colaborat în trecut, însă nu a apucat să joace pentru mult pentru noua sa echipă. După ce a fost utilizat în primele șase etape de Liga 2  acesta a fost exclus din lot. Despărțirea oficială de clujeni s-a produs abia la începutul acestui an, când Universitatea a anunțat rezilierea contractului lui, dar și a altor șapte jucători: Daniel Novac, Iaser Țurcan, Andrei Blejdea, Carol Taub, Alexandru Gîț, Charles Acolatse și George Micle.

Ca și în cazul trecerii sale la UTA, în Liga 1, chiar dacă nu a avut evoluții remarcabile la Turris Oltul, și transferul său la CS Mioveni, tot în prima ligă, după un sezon de coșmar la U Cluj, este surprinzător.

Gorjeanul Albert Voinea este primul jucător transferat de CS Mioveni pentru partea a doua a sezonului de Liga 1. Clubul încă nu l-a prezentat oficial, însă a făcut-o impresarul său, Bogdan Apostu, care a comunicat că jucătorul a semnat un contract pe un an și 5 luni cu argeșenii.

Voinea a mai evoluat în cariera sa în nouă meciuri de Liga 1, două pentru Pandurii Târgu Jiu, în 2011, și șapte pentru UTA, în 2021. De-a lungul carierei sale de seniori a mai jucat în Liga 2 sau Liga 3 pentru echipele Gloria Bistrița, Damila Măciuca, U Craiova, Metalul Reșița, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Tărlungeni, ACS Șirineasa, Cetate Deva, CSC Dumbrăvița, Ripensia Timișoara și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: