Gură de oxigen pentru Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit să se impună din nou după aproape două luni fără victorie. Gorjenii au învins  ultima clasată, Armata Aurul Brad, şi au scăpat pe moment de emoţiile locurilor retrogradabile.

Gilortul Cărbuneşti a câştigat clar derby-ul de la retrogradare cu Armata Aurul Brad, scor 5-2, pe terenul de la Cărbuneşti şi a părăsit astfel locul 9, retrogradabil, care dădea emoţii. Prima ocazie a jocului i-a aparţinut lui Leonard Gheorghe (4'), urcat în atac, acesta deschizând scorul cu o lovitură de cap, după ce a trimis în plasă mingea centrată de Dănăricu din lovitură liberă.

După o combinație spectaculoasă a celor de la Gilortul, Almăjanu a trimis cu călcâiul lui Avrămescu iar mijlocașul Gilortului i-a pasat în careu lui Dănăricu (22') care, de la 8 m, a înscris în poarta lui Raț. Gorjenii au mai ratat câteva mari ocazii până la pauză iar în repriza a doua tot Gilortul a fost echipa mai prezentă în joc.

Darius Almăjanu a interceptat un balon în minutul 58 şi a trimis în plasă din apropierea porții pentru 3-1. A urmat apoi golul lui Avramescu (74'), care l-a lăsat fără replică pe Raț, șutul de la 30 m al căpitanului Gilortului poposind în vinclul porții hunedorene. Jorza (83') îl faultează în careu pe Săulescu iar arbitrul a acordat penalty, însă șutul lui Avramescu este respins de Raț. La faza următoare, Filipaș (90') a profitat de o eroare a defensivei gazdelor și a trimis în poartă, pe lângă Voinea.

Gilortul nu a renunţat iar la ultima fază a meciului Dragoș Săulescu a fost faultat în careu şi tot el a executat penalty-ul și a transformat pentru 5-2.

A fost o victorie importantă și de moral pentru Gilortul care va disputa ultima partidă a anului sâmbătă 4 decembrie, începând cu ora 14:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, împotriva Viitorului Șimian.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: