Horoscop

Valabil pe 20 aprilie

Berbec: Se fac presiuni asupra voastră să vă mutaţi, să luaţi o decizie legată de casă şi de familie - lăsaţi totul pentru după Paște. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături să luaţi tot ce vă trebuie de sărbători, că nu vă place să vă zgârciţi la

Taur: E cineva care va face curte şi tot insistă să vă vedeţi în perioada asta a sărbătorilor, ca să se cimenteze relaţia. Vă cooptează cineva să faceţi parte dintr-o echipă cu care să le veniţi în ajutor unor persoane care traversează o perioadă dificilă şi o să găsiţi ce să faceţi pe-acolo.

Gemeni: Poate le faceţi şi alor voştri cumpărăturile ca să le fie mai uşor, să-i scutiţi de drumuri şi de o cheltuială. O să vă bucuraţi de un accept, vi se dă ok-ul pentru o muncă, posibil în particular, care v-aduce un supliment salarial, şi o să aveţi bani ca să vă puteţi mişca.

Rac: E nevoie de voi pe undeva prin ţară, pot fi treburi de serviciu, sau altceva care să fie şi de interes personal şi să aveţi beneficii. Voi puteţi pleca în orice moment spre o destinație de vacanţă, unde veţi petrece fie Paştele, fie 1 mai, sau pe amândouă, şi o să vă puneţi toate lucrurile la punct, ca să fie frumoasă casă.

Leu: Vă mai interesaţi de un credit bancar, sau de amânarea unor rate, dacă mai aveţi ceva de plată şi o să vă echilibraţi, financiar. E o cheltuială şi nu neapărat din cauza sărbătorilor, ci poate-aveți un botez, sau o nuntă imediat după Paște şi o să vă pregătiţi cu tot ce se poate.

Fecioară: Vi se vor semna nişte acte şi vă puteţi lua o casă, ori poate o maşină, sau e un examen pe care l-aţi trecut cu brio, definitivat licenţa, etc. O să alegeţi o destinaţie de vacanţă şi dacă veţi petrece Paștele acasă cu familia de 1 mai poate plecaţi la soare, pe undeva, la munte, sau la mare.

Balanță: Întrevedere cu cineva care vă propune o colaborare şi s-ar putea să vă convină nişte bani în plus. Se poate semna un contract şi să vă luaţi banii c-aţi aşteptat destul acest moment şi poate încheiaţi o etapă. De aici încolo va fi un progres vizibil, lucrurile se mişcă repede.

Scorpion: Revine cineva care se poate să vă ceară scuze şi să vrea să vă recucerească şi s-ar putea să-i mai acordaţi o şansă. O ofertă de lucru, apărută din senin şi s-ar putea să vi se potrivească - mănuşă, că vă place munca respectivă şi aveţi nevoie şi de un ban în plus.

Săgetător: Sunt treburi gospodăreşti de făcut şi o să vă ocupaţi de curăţenie voi, sau altcineva şi o să reorganizaţi spaţiul locuibil. Încă mai căutaţi diverse piese pentru interiorul locuinţei şi faceţi şi o aprovizionare serioasă pentru sărbători ca să vă rămână doar pregătirile culinare.

Capricorn: E momentul să vă refaceţi viaţa de cuplu şi să aveţi grijă să nu mai repetaţi greşelile trecutului, să vă restartaţi. O să vă bucuraţi de aprobările pentru care v-aţi zbătut, nu glumă, în ultima vreme, şi o să daţi drumul unui proiect care o să vă solicite, nu glumă, că e voluminos şi pe termen lung.

Vărsător: Mai schimbaţi aparatura de prin casă, pe cele vechi le daţi la reciclat şi vă luaţi altele noi, să fie totul aerisit acasă. Poate va trebui să vă regândiţi politica monetară, să puneţi deoparte banii pentru plăţile obligatorii, rate, facturi, taxe, impozite şi să vedeţi ce rămâne pentru distracţie.

Pești: Poate primiţi o invitaţie să ajungeţi prin ţară, pe undeva de sărbători, şi o să găsiţi o zi, doua să daţi o raită pe-acolo. Aveţi energie, chef de viaţă, şi n-o să rataţi şansa de a fi şi fericiţi că de voi depinde realizarea pe toate planurile.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: