În arest după ce a furat un motor electric

  Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au reţinut un bărbat, suspectat de sustragerea unui motor electric din incinta societăţii comerciale la care este angajat. Bunul, evaluat la suma de 19.000 lei, a fost recuperate de poliţişti şi restituit unităţii prejudiciate.

În dimineaţa zilei de 10 septembrie a.c., la ora 09:25, Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de către şeful obiectivului de pază de la o societate comercială din Ţicleni, cu privire la faptul că un angajat a sustras un motor electric, pe care îl transportă cu o autoutilitară, spre oraşul Târgu-Cărbuneşti.

Despre acest aspect au fost sesizaţi şi poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, care, la scurt timp, au oprit în trafic autovehiculul indicat de apelant. Poliţiştii l-au identificat la volanul autoutilitarei pe S.M., de 47 ani, din oraşul Ţicleni. Cu ocazia controlului, în autovehicul a fost găsit un motor electric ce prezenta aceleaşi caracteristici cu cele comunicate de către apelant.

Suspectul a fost preluat de poliţiştii din oraşul Ţicleni în vederea continuării cercetărilor. Din cercetări a rezultat că suspectul, angajat al unei societăţi comerciale din Ţicleni, în jurul orelor 08.00, a sustras din incinta unităţii, acel motor, pe care l-a încărcat în autoutilitară cu intenţia de a-l transporta şi valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase din oraşul Târgu-Cărbuneşti.

Motorul electric, evaluat la suma de 19.000 lei, a fost restituit reprezentanţilor unităţii prejudiciate.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 11 septembrie 2012, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă  pentru comiterea infracţiunii de furt, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: