Un gorjean participă la ”Chefi la Cuțite”. Ce planuri are pentru comuna natală

Un tânăr din comuna Padeș, cunoscut pe rețelele de sociale ca ”Băiatul cu oul pe piatră” unde a adunat sute de mii de vizualizări cu rețetele tradiționale preparate în natură la foc de lemne a participat la ”Chefi la Cuțite”. Ilie Anghel a reușit să convingă juriul cu un preparat simplu și tradițional cu care a obținut patru cuțite.

Ilie Anghel are 33 de ani și este din satul Valea Mare, comuna Padeș. A început să lucreze în bucătărie în urmă cu șapte ani și a urmat apoi cursuri în domeniul gastronomic iar acum lucrează la un restaurant din Timișoara. Pentru că a crescut alături de bunici în satul natal și a învățat multe rețete tradiționale de la ei a început să le prezinte pe rețelele de socializare și a reușit în câteva luni să aibă sute de mii de urmăritori.

Preparate tradiționale făcute la foc de lemn în natură nu sunt cunoscute doar pe rețelele de socializare, pentru că Ilie Anghel a fost invitat la multe emisiuni unde este promovată bucătăria tradițională. Acum a participat la ”Chefi la Cutițe” unde a obținut pentru cuțite care îi dau curaj să-și ducă planul mai departe.

”Am fost la preselecția de la Timișoara și am fost selectat. Am pregătit coste cu cartofi și am obținut patru cuțite. Această reușită îmi dă curaj să continui planul meu, acela de a deschide un punct gastronomic local , acasă în comuna natală Padeș.  Lumea să întreabă pe rețelele de socializare unde mă poate găsi pentru că toate rețele sunt filmate la mine în sat și de aceea cred că voi atrage foarte mulți turiști în comună. În zona unde voi deschide punctul gastronomic local sunt și două pensiuni cu care voi colaborare, adică eu cu mâncarea ei cu cazarea. Eu gătesc în aer liber, cu foc de lemne, pe piatră, la ceaun, la grătar și așa mai departe rețete tradiționale cu produse din gospodărie”, a declarat Chef Ilie Anghel.

La fiecare apariție TV sau pe rețelele de socializare Ilie Anghel nu ezită niciodată să spună că este gorjean de la Padeș.

Vizualizări: 4,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: