Jandarmeria, Poliţia şi serviciile secrete, învinse de un civil

Jandarmeria a organizat ieri pe poligonul de la Turcineşti „Cupa Unirii” la TIR, unde au participat reprezentanţi a 12 instituţii militare şi civile. Interesant este că locul I la bărbaţi a revenit vicepreşedintelui CJ Gorj Ciprian Florescu, un civil care a lăsat în urmă concurenţii cu pregătire militară.

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a organizat prima ediție a concursului de tir intitulat Cupa Unirii, care s-a desfăşurat în Poligonul din Turcinești. La concursul de tir au participat echipe de la 12instituții publice locale și M.A.I, IJJ Gorj, IPJ Gorj, ISU Gorj, IPJ Hunedoara, DJI Gorj, S.I.P.I. Gorj, U.M. Budieni, Serviciul Public Județean Salvamont Gorj, Instituția Prefectului Gorj, Consiliul Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Echipele de concurs au fost formate din câte 2 concurenți care au participat la proba pistol calibru 9 mm Makarov feminin și bărbați, fiind alocată muniție pentru executarea tragerii pentru reglaj – 3 cartușe și pentru efect – 6 cartușe.  După desfășurarea concursului în urma centralizărilor rezultatelor a urmat festivitatea de premiere a participanţilor care au ocupat locurile de podium la prima ediție a Concursului de Tir ,,Cupa Unirii”.

Vicepreședintele CJ, Ciprian Florescu, pe podium

La clasamentul individual bărbaţi, locul I a fost ocupat de  Ciprian Florescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, cu 55 puncte, locul II Alin Dobre Alin de la IJJ Gorj, şi locul IIIde un reprezentant din cadrul Direcției Județene de Informații Gorj. La clasamentul pe echipe, locul Ipe podium a fost ocupat de echipa IJJ Gorj,locul II de echipa ISU Gorj, iar locul III a revenit echipei S.I.P.I. Gorj. La clasamentul individual femei, locul I a fost ocupat de Emilia Roșca din IJJ Gorj, locul II de Loredana Copoeru din ISU Gorj şi locul III  de o reprezentantă din S.I.P.I. Gorj.

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: