Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu au îndeplinit obiectivul

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu s-a impus, pe teren propriu, scor 24-22, în faţa celor de la CSS Drobeta Turnu Severin. Cu această victorie fetele pregătite de Radu Costel și-au asigurat prezenţa în fazele superioare ale campionatului cu trei etape înainte de final.

În sala de sport ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu, acolo unde s-a disputat meciul, handbalistele pregătite de Radu Costel au obţinut o victorie extrem de importantă în economia finală a clasamentului. CSM Târgu Jiu şi-a consolidat locul 3 în clasamentul Seriei J şi este sigură de prezenţa în Grupele Speranţă, obiectiv îndeplinit cu trei etape înainte de finalul meciurilor din această serie. Mai mult, elevele lui Radu Costel vor avea şi avantajul punctelor obţinute în meciurile directe, în cazul în care echipa din Severin va termina pe locul 4, a informat csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu este în acest moment pe locul 3 în Seria J, cu 10 puncte acumulate. Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua în deplasare, pe terenul echipei de pe locul 2, CSS Sibiu, care are 12 puncte. 

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: