Lider PSD: Controalele de la CEO, la comandă politică

Afirmații extrem de grave făcute de senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, la Radio Infinit. Acesta spune despre controalele de la Complexului Energetic Oltenia că au fost făcute la comandă politică.

“Se vorbește de acel Raport al Corpului de control, și acel control, din informațiile pe care le am, s-a făcut la comandă politică, s-a făcut cu patimă. Mă refer la cel al ministrului Energiei. Și cel al corpului de control al primului-ministru, am înțeles de la domnul Vișan și de la alți specialiști, că are ceva neconcordanțe față de realitatea care este la CEO”, a spus Cârciumaru despre rezultatele controalelor care au constatat prejudicii de zeci de milioane de euro la compania din Gorj.

Mai mult, senatorul a susținut că respectivele rapoarte nu ar trebui luate în calcul câtă vreme sunt contestate în instanță sau până când DNA nu face o anchetă. “Ar trebui să nu se ia în calcul acel raport până nu se clarifică problemele. Am înțeles că chiar în rândul CS sunt persoane care nu sunt de acord cu directiva dată de ALDE de la București. ALDE la nivel național, dar la insistența celor două organizații Gorj și Dolj”, a spus Cârciumaru, punctând astfel că un partid de la putere dă directive supraveghetorilor CE Oltenia. (M.M.)

Vizualizări: 3,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: