Localnicii din Padeș, în stare de șoc după uciderea Andreei, studenta de la Medicină.

Localnicii din Padeș sunt în stare de șoc și îndurerare în urma tragicului eveniment care a avut loc cu Andreea, o tânără de 21 de ani din comună, ucisă brutal de iubitul său. Familia este profund afectată și nu poate înțelege cum a avut loc o astfel de tragedie. Andreea era studentă la Medicină în Timișoara.

O crimă îngrozitoare a șocat comunitatea din Padeș, județul Gorj, în care o tânără de 21 de ani, studentă la Medicină, a fost ucisă cu sânge rece de către partenerul ei. Ancheta a dezvăluit că tânăra, găsită moartă într-un apartament din Timișoara, a fost înjunghiată de mai multe ori de către iubitul său, care și el era student la Medicină. După cursuri, vineri, a mers acasă la Mirel, cu care avea o relație din decembrie. 

Câteva ore mai târziu, sora lui Mirel, în vârstă de 23 de ani, a revenit acasă și a descoperit ușa camerei închisă cu cheia. După ce a forțat ușa, a găsit-o pe Andreea întinsă pe pat, fără puls și acoperită de sânge.


"Mereu a fost acolo când aveai nevoie, a fost o elevă de 10. Mereu a fost apreciată", a mărturisit un tânăr din Padeș.

"Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, foarte frumoasă. Atât de rău îmi pare", a declarat un vecin al Andreei pentru presă. 

Tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină, a fost găsită fără suflare în apartamentul iubitului său.

Principalul suspect al crimei este iubitul tinerei, un tânăr de 23 de ani, student la Medicină și Teologie. Acesta a fost capturat în județul Caraș-Severin. El a recunoscut fapta și a declarat polițiștilor că a acționat din gelozie. În timpul unei confruntări aprinse, tânărul a atacat-o pe Andreea cu mai multe lovituri de cuțit.

Galerie foto


Vizualizări: 3,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: