Luceafărul Oradea poate juca la Motru sau la Petroșani

Consilierii locali din Motru și-au dat miercuri acordul pentru ca echipa de Liga a II-a Luceafărul Oradea să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul din localitate. Cu o zi înainte, un accept similar și-au dat și consilierii locali din Petroșani.

Primarul Gigel Jianu a spus că echipa Luceafărul Oradea va putea juca la Motru în aceleași condiții ca Pandurii Târgu Jiu. „Proiectul a fost adoptat în ședința de miercuri. Condițiile sunt aceleași ca și pentru Pandurii, o chirie lunară de 50 de euro și să-și suporte utilitățile”, a spus primarul din Motru.

Și consilierii locali din Petroșani au votat în ședința de marți, 12 septembrie, un acord de principiu pentru ca echipa de Liga a II-a Luceafărul Oradea să joace pe stadionul Jiul. Echipa Luceafărul a fost cumpărată luna trecută de persoane din anturajul omului de afaceri Nicolae Sarcină. O altă echipă controlată de acesta, ACS Șirineasa, joacă la Petroșani meciurile de pe teren propriu în Liga a III-a.

Gorjeanca Lucia Vladimirescu, președinte la Luceafărul Oradea, a declarat pentru presa sportivă că nu a avut nicio discuție cu oficialii din Petroșani. „Deocamdată vom juca la Oradea. Nu ştiu de ce votează ei. (...) Nici măcar nu ştiu că îl supun la vot. Vă daţi seama că nu am de unde să ştiu ce discută consilierii locali de la Petroşani”, a spus Lucia Vladimirescu.

Vizualizări: 1,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: