Mare supărare de la doi medici de familie pe Cârciumaru

Doi medici de familie din Meteor se declară foarte supăraţi pe primarul Florin Cârciumaru, pe motiv că municipalitatea vrea să le vândă terenul pe care au cabinetele medicale la un preţ pe care îl consideră exorbitant. Emilia Uscătescu şi Gabriela Anuţoiu au cabinetele amenajate pe strada Calea Severinului, la intrarea în cartierul Meteor, ele deservind miile de rromi din zonă. Primăria le-a vândut celor doi medici doar cabinetele, nu şi terenul, clădirea în care îşi desfăşoară acetea activitatea fiind degradată în lipsa unor investiţii. Uscătescu şi Anuţoiu spun că nu pot investi din cauza faptului că nu sunt proprietare pe teren, teren pe care municipalitatea vrea să li-l vândă cu 90 euro metrul patrat, deşi, prin lege, atunci când li s-au dat cabinetele, terenul valora doar un euro, suma fiind modică. În aceste condiţii, Gabriela Anuţoiu afirmă că ei şi colegei ei nu-i mai rămâne decât varianta de a da Primăria în judecată, deşi procesul va dura ani de zile, timp în care nimeni nu va investi în cabinete.
 "Dl primar ne-a refuzat să ne pună în discuţie pe ordinea de zi. Ne-a spus să-l căutăm, dar de 3 ani îl căutăm şi credem că îşi bate joc de noi, mereu ne-a tot pasat. Vrea să venim cu ţiganii aici la Primărie? Când ne-a vândut clădirea trebuia să ne dea şi terenul, dar aşa, acum, trebuie să-i dăm în judecată, ca să rezolvăm paşnic problema. Dumnealui ne-a amânat de nenumărate ori. Am mai avut un proces cu un domn care a revendicat terenul şi primăria ne-a pasat şi în acest caz. Şi-au bătut joc de noi pentru că nu ne-au vândut terenul de la început. Ca să nu mai spunem că avem o clădire care e vai de ea, stă să pice şi nu putem face mare lucru acolo pentru că nu e terenul nostru", spune medicul de familie, care se plânge de probleme similare cu cele invocate recent de colegi de-ai săi din ţară participanţi la simpozionul de la Târgu Jiu la care era aşteptat şi ministrul sănătăţii Ion Bazac.
 Florin Cârciumaru spune că le aşteaptă la discuţii pe cele două doctoriţe din Meteor, edilul declarând că terenul nu poate fi vândut decât în baza unei evaluări făcute de une expert în domeniu. Primarul nu crede că se va ajunge la judecată cu cei doi medici de familie, el menţionând că le-a mai ajutat şi în trecut pe Anuţoiu şi Uscătescu în rezolvarea unor probleme. 
 




Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: