Markovic, exclus din lotul Craiovei din cauza kilogramelor în plus

Jovan Markovic este unul dintre cei patru jucători excluși din lotul Universității Craiova de către antrenorul Mirel Rădoi. În ceea ce îl privește pe tânărul jucător există o serie de indicii care lasă să se înțeleagă că este vorba despre problema sa cu kilogramele în plus.

Antrenorul Mirel Rădoi a spus despre Jovan Markovic că nu vede la acesta voință făcând probabil referire la problemele cu greutatea ale atacantului de 21 de ani. Mihai Rotaru a vorbit recent despre problemele de greutate ale lui Jovan Markovic. Patronul Universității Craiova a mărturisit că greutatea optimă a lui Jovan Markovic este de 89,5 kilograme, însă fotbalistul a depășit cu mult această limită. Rotaru susține că, deși în vară Markovic avea 89,3 kilograme, în octombrie, fotbalistul ajunsese să cântărească 93 de kilograme. În ultimele trei săptămâni, Markovic a reușit să slăbească până la 92,1 kilograme, dar este încă departe de greutatea optimă. ”Greutatea lui optimă este 89,5 kilograme. Noi l-am predat în luna iulie sau începutul lui august cu 89,3 kilograme. Atât avea atunci. În acest moment, Markovic are 92,1, față de acum o lună. Dar trecând acum trei săptămâni chiar la 93. Deci, el a crescut de la 89,3 la 93, iar în ultimele 3 săptămâni a slăbit la 92,1. El este în acest moment cu 2 kilograme și ceva peste greutatea lui optimă. Asta este realitatea, dar cu un trend bun în sensul în care în ultimele 3 săptămâni a slăbit aproape un kilogram. Nu are voie să aibă peste greutatea optimă”, a transmis Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Mirel Rădoi a lăsat să se înțeleagă că Jovan Markovic nu are voință să slăbească: „De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi”.

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: