Robert Badea, medalie națională pentru CS Pandurii

Unul dintre tinerii luptători de la CS Pandurii Târgu Jiu a reușit să câștige medalia de bronz la Campionatul Național de Lupte Under 17 ani de la Odorheiul Secuiesc. Sportivul este pregătit de antrenorul Ștefan Tănase și se află la a doua medalie națională din acest an.

Secția de lupte a CS Pandurii continuă să aibă rezultate bune la competițiile naționale. Ultima competiție a avut loc în week-end la Odorheiu Secuiesc, de unde luptătorul Robert Badea s-a întors cu o medalie de bronz. Sportivul a participat la finalul săptămânii trecute la faza finală a Campionatelor Naționale de Lupte de la Odorheiul Secuiesc unde s-a clasat pe locul trei, pierzând în semifinale. „A pierdut în semifinale cu un mare sportiv de la Târgu Mureș, scorul fiind 6-5 în favoarea luptătorului de la Târgu Mureș iar în finala mică a pierdut în fața unui sportiv de la Băicoi. El a încheiat acum competițiile din acest an cu un bilanț bun, după cele două medalii naționale”, a precizat antrenorul Ștefan Tănase.

Badea practică acest sport la CS Pandurii de doi ani sub îndrumarea antrenorului Ștefan Tănase fiind acum la cea de-a doua medalie a sa din acest an. Sportivul a devenit în vară vicecampion național de lupte pe plajă, medalia de la Odorhei fiind prima obținută la Campionatele Naționale de lupte pe saltea.  

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: