Medicul bătut s-a internat, agresorul - dus la psihiatrie

Aurelian Udriștoiu, șeful Laboratorului de Analize Medicale care a fost agresat de un pacient, a fost internat în spital. Imediat după agresiune, medicul a fost la Unitatea de Primiri Urgențe și părea să fie stabil, însă ieri de dimineață a fost reexaminat, iar medicul ORL-ist Gheorghe Stanciu a decis să-și interneze colegul. Și agresorul a ajuns la spital după ce a dat declarație, dar nu pentru că i s-a făcut rău, ci pentru că la examinarea psihologică, medicii au considerat că are probleme.

Aurelian Udriștoiu a fost lovit luni de un bucureștean care se credea „agent Mossad”, pentru că s-a dus să-și ia rezultatul unor analize după terminarea programului și a primit rezultatul verbal. Șeful Laboratorului de Analize Medicale a fost la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a dat declarație la poliție, însă nu a rămas internat în spital, asta pentru că la prima vedere medicul nu părea să aibă afecțiuni grave și era stabil. Ieri dimineață, Aurelian Udriștoiu a revenit la spital pentru investigații suplimentare și medicul din Secția O.R.L a decis să-l interneze în spital. „Am fost la Chirurgie maxilo-facială, pentru că starea mea s-a agravat, am fost examinat și medicul a stabilit că trebuie să mă internez în spital, pentru că lovitura a fost destul de puternică, am o fisură de os malar drept, am sinusul drept inundat în sânge și otită prin agresiune. Am fost și la Serviciul de Medicină legală să-mi scot certificat medico-legal”, a declarat Aurelian Udriștoiu.

Agresorul, internat din nou la psihiatrie

Agresorul nu a ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliţie din Târgu-Jiu, ci la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean. A fost dus acolo de jandarmi după ce și-a terminat declarația. Oamenii legii au luat decizia că bărbatul are nevoie de un consult de specialitate după ce le-a spus că este „agent Mossad și vine de la Tel Aviv”, că mama lui a fost ucisă în Israel și după ce a comunicat cu jandarmii numai în engleză pe motiv că a lucrat mulți ani în America.

Medicii specialiști de la Psihiatrie au stabilit după primele investigații medicale că bucureșteanul are probleme psihice și au decis să-l interneze pentru tratament de specialitate. Agresorul a fost găsit în evidențele Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, unde a mai fost internat în 2010 cu schizofrenie și avea dublă personalitate. Atunci a plecat și cel mai probabil nu și-a mai luat tratamentul.

Spitalul face plângere în locul medicului

Dr. Aurelian Udriștoiu a fost ieri să le spună șefilor că va rămâne internat în spital și să vadă ce se va întâmpla în perioada următoare. „Am stabilit ca Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu să-l dea pe agresor în judecată. Eu nu voi depune plângere. Eu nu aș vrea să facă închisoare. El este bolnav și dacă tot este internat la psihiatrie să se trateze și să își revină”, a spus medicul agresat.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: