Moş Nicolae, aşteptat la Centrul Maternal

Şase mămici şi şapte copii sunt găzduiţi în acest moment în Centrul Maternal din Târgu Jiu. Cea mai mare parte dintre femeile care ajung aici provin din mediul urban. Sunt mămici din familii numeroase şi fără posibilităţi materiale sau sunt mame minore respinse de familie. Centrul are o capacitate care permite găzduirea a opt mămici şi opt copii.

Conducerea centrului a făcut un apel la gorjenii cu suflet să vină în sprijinul copiilor găzduiţi aici, astfel încât în data de 6 decembrie, de Moş Nicolae, să primească cadouri. „Facem un apel către toţi oamenii de bine din Târgu Jiu şi din judeţ să vină la noi în unitate de Sfântul Nicolae şi de Crăciun, să aducă mici bucurii copiilor care beneficiază de serviciile sociale ale unităţii noaste. Ei provin din familii cu posibilităţi materiale reduse şi se bucură de orice cadou, la care nu contează valoarea, ci gestul”, a declarat Gheorghe Milosteanu, directorul centrului.

Cei care doresc să fie ajutoarele Moşului pot duce dulciuri, fructe sau jucării la sediul unităţii din Târgu Jiu, strada 23 August, nr.24. 

Vizualizări: 2,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: