Moşoiu dă vina pe Cârciumaru pentru inundaţiile din Drăguţeşti

La Drăguţeşti câteva gospodării au fost devastate de apa cumulată în urma precipitaţiilor căzute în aceste zile. Au existat probleme în satul Iaşi Nou, în zona Cârbeşti şi zona Dâmbovei. Autorităţile locale au venit în ajutorul cetăţenilor pentru a scoate apa din gospodării. „În Satul Nou Iaşi, a venit o cantitate foarte mare din zona Romaneşti, am avut inundaţii, a intrat apa în case la vreo patru-cinci familii. A fost şi casa consilierului Dan Ungureanu din Cârbeşti, este afectată mai grav, a intrat apa în casă. Facem o evaluare, vedem ce variante şi soluţii sunt ca să-i sprijinim pe cei afectaţi. S-a intervenit cu motopompe şi excavatoare”, declarat Vasile Moşoiu, primarul din Drăguţeşti.

Una dintre gospodăriile afectate este cea a familiei Loga. „A plouat foarte mult şi s-a adunat apa în curte, este până lângă casă. Nu mai avem acces nici la animale, numai cu cizme putem să trecem, e prăpăd. Anexele sunt toate în apă”, a spus Romulus Loga. 

Primarul din Drăguţeşti spune că inundaţiile din satul Iaşi Nou sunt cauzate de apa provenită din Târgu Jiu. „Domnul Cârciumaru trimite apa pe mine. Eu nu am apa pe mine, că eu nu am apă în satul noi Iaşi. Am rezolvat toate canalizările şi cum plouă dirijează apa de la Romaneşti spre noi. Să-şi facă, să-şi devieze apa în Jiu, dacă nu la Drăguţeşti nu erau probleme cu apa. Noi acum preluăm apa Târgu Jiului”, a mai spus Vasile Moşoiu, primarul din Drăguţeşti.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: