Motrean trimis după gratii. A încălcat termenii supravegherii!

Un tânăr din județul Gorj va ajunge după gratii, deși a beneficiat de clemența justiției. Pentru că a încălcat termenii stabiliți de instanță, gorjeanul va sta mai bine de un an în pușcărie.

Bărbatul de 24 de ani, din municipiul Motru, a fost condamnat anul trecut pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Robert C.B. a primit 1 an și 4 luni închisoare și 4.000 de lei amendă penală, reprezentând 200 de zile-amendă, suma corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 20 lei.

Curtea de Apel Craiova a dispus suspendarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 3 ani. În acest timp, tânărul a fost obligat să respecte mai multe obligații și măsuri de supraveghere. El trebuia să urmeze un program de reintegrare socială și să muncească 80 de zile în folosul comunității.

Judecătoria Motru, instanță de executare, a fost însă înștiințată de Serviciul de Probațiune Gorj că tânărul nu a respectat obligațiile impuse. El nu a participat la programul de reintegrare socială și nu a muncit nicio zi în folosul comunității.

Robert a fost adus cu mandat în fața instanței de judecată. „Fiind audiat, condamnatul nu a adus nici un argument de natură să justifice conduita sa, mai mult răspunsurile sale la interogatoriu au întărit convingerea instanței că intimatul, cu rea credință, nu respectă măsurile de supraveghere și nu execută obligațiile impuse”, potrivit instanței.

Din acest motiv, Judecătoria Motru a decis revocarea beneficiului suspendării sub supraveghere a pedepsei de 1 an și 4 luni închisoare și a dispus ca tânărul să execute pedeapsa în regim de detenție.

Tânărul a terminat doar 8 clase și nu are un loc de muncă. În prezent, locuiește în comuna Glogova.

Vizualizări: 2,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: