Nicuşor Bancu a semnat contractul vieţii

Căpitanului Universităţii Craiova a semnat în week-end contractul vieții. Acesta s-a căsătorit iar la nuntă i-au fost naşi colegul Dan Nistor şi soţia sa.

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu a semnat cel mai important contract din viaţă, el căsătorindu-se sâmbătă, eveniment completat şi de botezul fiului său, Mathias Andrei, care s-a născut anul trecut, de Crăciun.

Nicuşor Bancu este împreună cu Cătălina Achim, soţia sa, de șapte ani, de când fundaşul oltean a semnat cu Universitatea Craiova, echipă al cărei căpitan este de doi ani. Naşii soţilor Bancu au fost Dan Nistor şi soţia sa, iar la eveniment au participat mai mulţi foşti şi actuali coechipieri de la Universitatea, precum şi oficiali ai clubului din Bănie. Printre cei care i-au fost alături lui Bancu la nuntă s-au numărat: Paul Papp, Alex Mateiu, Mihai Roman, dar şi Alex Băluţă, actualul jucător al celor de la Academia Puşkaş.

Din nefericire, perioada nu este una ideală din punct de vedere al sănătăţii pentru căpitanul deţinătoarei Cupei României, care s-a accidentat destul de grav în ultima etapă a campionatului trecut şi va lipsi atât la reunirea lotului oltenilor, programată luni, dar şi în debutul sezonului, inclusiv la Supercupa României, programată pe 10 iulie.

Un fost căpitan al Universităţii Craiova, Alex Mitriţă, s-a căsătorit recent în Bănie, el plecând apoi în luna de miere în Mykonos, alături de foştii săi coechipieri Alex Cicâldău, Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă.

Vizualizări: 2,539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: