O firmă din Gorj face 300 de angajări. Salariile pot ajunge la 6.500 de lei

Un patron din Gorj caută să angajeze sute de persoane. Se caută muncitori calificați și necalificați, iar salariile pot ajunge până la 6.500 de lei. Firma are lucrări în mai multe județe din țară, iar în această perioadă caută să își mărească echipa. Informații suplimentare poate oferi Agenția Forței de Muncă Gorj. 

  


Gorjenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au acum oportunitatea de a se angaja.
„Lucrez în domeniu de aproximativ 8 ani. În momentul de față am raportat la AJOFM Gorj 300 de locuri de muncă pentru care sper să găsesc doritori. Suntem în căutare atât de meseriași, cum ar fi gipar, instalator apă-canal, fierar betonist, dar și de muncitori necalificați. Pentru aceștia din urmă avem disponibile 100 de locuri de muncă.

Majoritatea lucrărilor pe care le avem sunt în zona Ardeal, la noi mai puține spre deloc, pentru că, din păcate, realitatea este că în județul nostru nu se prea construiește”, a afirmat Adrian Vasile Pinoșanu, patronul firmei.


Potrivit informațiilor de pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, firma caută să recruteze: instalator apă-canal (15), fierar betonist (30), gipsar (30), izolator termic (60), zidar pietrar (30), etc. De asemenea, se caută 100 de muncitori necalificați.


Mai multe informatii despre locurile de muncă disponibile se pot obține de pe site-ul AJOFM Gorj.

Vizualizări: 33,556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: