Pandurii au plecat ieri la Poiana Braşov

Fotbaliştii de la Pandurii se vor pregăti de azi la altitudine, la Poiana Braşov, acolo unde antrenorul Petre Grigoraş a dorit să ducă echipa pentru pregătirea fizică. În această perioadă de acumulări tehnicianul a precizat că va programa câte două antrenamente pe zi şi se va axa mai ales pe alergare pe trasee din zonă. Pandurii vor rămâne la Poiana Braşov pentru zece zile după care vor reveni la Târgu Jiu pentru o săptămână şi vor pleca în cel de-al doilea stagiu. 

 Pe lângă cei 22 de jucători care au fost prezenţi la primul antrenament şi la vizita medicală, ieri s-au urcat în autocarul clubului şi cei doi „întârziaţi”, Cardoso şi Viera, ambii ajungând mai târziu în ţară. Din lot mai face parte şi Florin Popete, care a revenit la Pandurii, precum şi noua achiziţie Călin Cristea.

De la echipa a doua au fost cooptaţi în lot cinci jucători, Avramescu, Pleaşcă, Tătaru, Rada şi Voinea, antrenorul Petre Grigoraş apreciind că aceştia trebuie să fie foarte atenţi la cum se vor pregăti şi cum vor juca în această perioadă: „Pentru ei normal trebuie să fie un motiv de bucurie pentru mulţi dintre cei care au intrat în cabina Ligii I şi aş vrea să rămână. Pentru că e foarte uşor ca să vină, dar e foarte uşor să şi plece dacă nu se încadrează în cerinţele noastre. Am luat jucători tineri, în jur de zece au venit la reunire, dar nu vor rămâne toţi şi funcţie de cum se vor prezenta la primul cantonament îi voi lua în cel de-al doilea cantonament şi după aceea care merită va rămâne care nu va pleca de unde a venit”.

Pe lângă cei cinci tineri de la Pandurii 2  au mai fost cooptaţi în lot George Neagu şi Dragoş Militaru. Lotul ar mai putea fi completat în perioada de pregătire cu alţi jucători din Liga a II-a. Dumitru Muntean de la FC Silvania este în atenţia gorjenilor după cum a precizat preşedintele celor de la Silvania, Ioan Gurzău:  “Probabil că au fost mulţumiţi şi de Brata, astfel că acum îl vor neapărat pe Muntean. Ei şi-ar dori să-l transfere chiar acum şi chiar ne-au propus o tranzacţie, cu plata în mai multe tranşe. Dacă ne vom înţelege, jucătorul va pleca în Liga I, aşa cum şi-a dorit el dintotdeauna”.

Muntean are 20 de ani ca şi Brata şi a mai fost dorit şi de Sportul Studenţesc.

De pe lista cu jucători care au încheiat turul cu Pandurii şi care s-au deplasat la Braşov a dispărut Jaka Stromajer care nu s-a mai prezentat la pregătire pentru că are probleme contractuale cu clubul.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: