Pandurii, bătuți de fosta echipă a lui Iencsi

Pandurii Târgu Jiu a deschis scorul la Călărași, în mediul cu Dunărea, dar a plecat învinsă cu 3-1. Dunărea Călărași s-a înscris în lupta pentru promovare, având șase victorii consecutive, în timp de gorjenii rămân o echipă de mijlocul clasamentului.

Gorjeanul Gabriel Dodoi a deschis scorul pentru Pandurii în min. 20, după o nesincronizare a fundaşilor adverşi. Pandurii începuseră bine partida, având o bună ocazie de gol și în min. 5, când Vlad Bujor a șutat în bară.

Dunărea a întors însă rezultatul pe finalul reprizei, în doar trei minute, prin Bogdan Şandru (min. 39) şi Valentin Alexandru (min. 42). Gazdele au mărit diferenţa în minutul 48, când Bodo Kanda l-a învins cu un şut din 12 metri pe Daniel Popescu, titularizat în acest joc, în locul veteranului Răzvan Stanca.

„Fotbalişti buni, activi, care ne-au surprins în startul partidei. Am primit gol, însă ne-am revenit foarte repede”, a comentat după meci antrenorul de la Dunărea Călărași, Dan Alexa. Antrenorul gorjenilor, Adrian Iencsi, a antrenat echipa de pe malul Dunării la acest început de campionat, plecând de la Călărași după eșecul din prima etapă, în scurt timp semnând cu Pandurii.

Dacă Dunărea a urcat pe locul 2 după acest succes, cu 19 puncte, Pandurii e pe locul 11, cu 12 puncte. În etapa viitoare, Pandurii joacă acasă cu Olimpia Satu Mare, sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: