Pandurii, în zece oameni şi la ultimul meci acasă

Pandurii Târgu Jiu a încheiat seria de meciuri disputate acasă cu un eşec în faţa celor de la Voinţa Lupac. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-1 după ce Pandurii a evoluat din prima parte a meciului cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Afrim. Şi etapa precedentă, la Reşiţa, Pandurii a avut un jucător eliminat din primele minute de joc.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în week-end pe Stadionul Municipal cu Voinţa Lupac, scor 2-1 pentru oaspeţii din Caraş Severin. Acesta a fost şi ultimul meci din acest sezon pe care echipa l-a disputat pe teren propriu, ultimul meci al sezonului fiind cel din deplasarea de la Deva.

Înaintea acestui meci Pandurii nu pierduse acasă nici un meci în play-off, formaţia care le-a luat gorjenilor locul trei, pe care doreau să se claseze după ce au ratat obiectivul din acest sezon, clasarea pe locul doi care ar fi dus echipa la barajul de promovare în Liga 2. Trebuie precizat că Pandurii a primit ambele goluri după ce a rămas  în inferioritate numerică. În minutul 35 Cătălin Afrim a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben al acestui joc. Oaspeţii au deschis scorul după eliminare, în minutul 37, prin golul reuşit de Marcu, iar Bebeto Lupuleţ a egalat dintr-un penalty la finalul primei reprize. Oaspeţii de la Lupac au fost cei care au dominat şi partea a doua a jocului, Pandurii jucând cu un om mai puţin pe teren. După ce au trimis de trei ori mingea în bară, cei de la Lupac au reuşit să se impună prin golul reuşit de Banac, în minutul 74.

Gorjenii au rămas astfel pe locul patru în play-off şi încheie în genunchi un sezon dificil în care nu au avut voie să facă transferuri.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: