Pandurii nu scapă de blestemul accidentărilor

Pandurii începe play-off-ul Seriei a 7-a cu un lot decimat de accidentări. Dacă la meciul cu Reşiţa din ultima etapă a sezonului regulat au lipsit o serie de jucători de bază care sunt accidentaţi, la acest ultim joc din sezonul regulat Pandurii a mai pierdut şi căpitanul de echipă, Andrei Truşescu fiind accidentat grav.

Accidentările şi faptul că nu au putut face nici un transfer în iarnă au dus la un lot foarte slăbit pentru Pandurii în ultima perioadă.

Seria de accidentări a început în perioada de pregătire cu Andrei Tănăsoiu, apoi urmând o serie de jucători care au lipsit mai mult sau mai puţin dar au fost scoşi din ritm de absenţa de la pregătire, Marian Pleaşcă fiind unul dintre ei. După ce s-a reluat campionatul Pandurii nu au scăpat de blestemul acestor accidentări nefiind meci la care să nu fie accidentaţi 2-3 jucători.

La ultima partidă din campionat, cu CSM Reşiţa, au lipsit Gomes, Pleaşcă şi Aerts, cu probleme medicale dar şi Eric şi Georgescu, convocaţi la loturile naţionale. În plus s-a mai accidentat şi Truşescu care va lipsi probabil la primul meci din play-off.

„Din nefericire nu scăpăm de aceste accidentări. Căpitanul de echipă păţeşte mereu ceva grav. Avem un ghinion teribil, dar acesta este fotbalul, ne adaptăm la situaţie şi vedem ce facem săptămâna viitoare”, a spus Mario Găman referindu-se la faptul că şi Gomes, atunci când a fost căpitan s-a accidentat.

Cu doar 17 jucători în lot, Găman a fost nevoit să aducă încă trei tineri jucători de la echipele de juniori republicani pentru a completa foaia de meci.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: