Pandurii, şanse minime în Europa. Sânmărtean nu va juca!

Maccabi Tel Aviv a câştigat, scor 3-1, meciul disputat în deplasare la Severin cu Pandurii Târgu Jiu, în manşa tur a confruntării din turul trei preliminar al Europa League. “Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului”, a declarat antrenorul Petre Grigoraş.

Pandurii a luat bătaie, categoric, de la Maccabi Tel Aviv, şansele pentru calificare fiind extrem de mici. Au marcat Ben Haim, Igiebor şi Micha, pentru Maccabi Tel Aviv şi Herea pentru Pandurii. Antrenorul Petre Grigoraş crede că prima repriză a fost bună, dar fotbalul se joacă 90 de minute. El a felicitat echipa adversă. “Am avut situaţii de gol, a fost o repriză foarte bine, dar fotbalul se joacă 90 de minute, iar în repriza a doua a luat gol foarte repede. Nu am mai putut să ţinem ritmul cu ei. O echipă care astăzi şi-a dovedit valoarea. Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului”, a declarat Grigoraş.

Chiar şi aşa, antrenorul pandurilor este optimist şi crede că dacă în retur vor juca aşa cm au făcut-o în prima repriză pe Stadionul de la Severin, atunci sunt şanse. „Sunt convins că vom arăta mult mai bine pentru că avem jucători de valoare, chiar dacă şansele s-au diminuat enorm de mult, vom juca până la capăt şi în retur. Dacă am juca 90 de minute cum am jucat prima repriză avem şanse să fie altfel. Suntem convinşi”, a mai spus Grigoraş.

Antrenorul spune că la meciul cu israelienii nu va fi în teren şi Lucian Sănmărtean, deoarece vine după o pauză mai lungă. „În meciul retur sută la sută vom risca, e posibil să apară şi jucători noi. Poate mai puţin Sânmărtean, trebuie să reintre puţin în circuit. Cred că deşi are o experienţă mare îi va fi greu să se pună pe picioare într-o săptămână”, a mai declarat Grig.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: