Pandurii Târgu Jiu rămâne neînvinsă în Liga 4

Pandurii Târgu Jiu rămâne neînvinsă după primele cinci etape scurse din Liga 4. Alături de tânăra echipă din Târgu Jiu, tot neînvinse dar cu un meci în plus, se află pe podium CSO Turceni și Jiul Rovinari.

Trei echipe din formațiile care s-au aflat la startul noului sezon de Liga 4 au rămas neînvinse după primele cinci etape. Cum era de așteptat campioana din sezonul trecut, CSO Turceni, este una dintre acestea dar și câștigătoarea Supercupei Gorjului, Jiul Rovinari. Cele două formații de top din campionatul județean sunt la egalitate de puncte, respectiv 15, dar au jucat un meci în plus față de mai tinerii jucători ai celor de la Pandurii, care au stat în etapa a doua, și au doar 12 puncte acumulate.

În ultima etapă din week-end cei de la Pandurii au învins cu scorul de 6-3 pe Viitorul Negomir. Liderul campionatului rămâne Jiul Rovinari, care a învins în ultima etapă cu scorul de 4-1 pe Vulturii Fărcășești, o victorie la scor înregistrând și CSO Turceni, scor 4-0 cu Munerul Mătăsari.

Tot la scor s-a impus în ultima etapă și Internațional Bălești care s-a răzbunat după debutul mai greu în campionat pe AS Jupînești administrând un 6-0 tinerei echipe de pe ultima poziție a clasamentului. Și Petrolul Stoina a reușit o victorie în meciul cu satelitul Gilortului Cărbunești, scor 3-2. Ultimul meci al etapei, cel dintre Unirea Țînțăreni și Minerul Motru s-a încheiat cu scorul de 1 – 0. Echipa care a stat în această a cincea etapă a fost Petrolul Țicleni.

 Rezultate etapa a 5-a

Pandurii Târgu Jiu - Viitorul Negomir 6 – 3

Petrolul Stoina - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 3 – 2

Jiul Rovinari - Vulturii Fărcășești 4 – 1

CSO Turceni - Minerul  Mătăsari 4 – 0

Internațional Bălești - AS Jupânești 6 – 0

Unirea Țînțăreni - Minerul Motru 1 – 0

Petrolul Țicleni - a stat

Galerie foto



Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: