Păpuşi gigant de „1 iunie” la Târgu Jiu

Ziua Copilului va fi sărbătorită la Târgu Jiu atât în şcoli, cât şi în grădiniţe, acolo unde vor avea loc spectacole. În 31 mai se va întruni Consiliului Local al copiilor la primărie, în cadrul evenimentului având loc şi audienţe speciale cu primarul Florin Cârciumaru.

Cei mici vor putea participa şi la concursuri de desene pe asfalt, de biciclete sau triciclete. „Vom avea parte de o paradă a unor păpuşi gigant, vor fi cinci păpuşi, vrăjitoare clovn şi alte trei personaje care vreau să fie o surpriză pentru părinţi şi pentru copii. Vor fi şi 10 mascote Disney, după care vom pleca împreună cu copiii şi păpuşile către amfiteatrul din centrul oraşului, unde păpuşile vor avea un moment demonstrativ de circa 30 minute. Mai apoi, ne vom deplasa cu copiii către Parcul Central unde vom organiza mai multe ateliere de lucru şi unde vor fi mai multe surprize pentru copii”, a declarat Iulia Vână, viceprimar Târgu Jiu.  

De asemenea vor exista şi diverse standuri: „face painting”,cu baloane,  “Sfaturi practice pentru mămici”, foto şi garderobă de costume, caricatură, stand pentru donaţii şi centru de prim ajutor.

Festivităţile prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului se vor încheia la amfiteatrul din zona centrală a oraşului cu un spectacol oferit de Şcoala Populară de Artă, Palatul Copiilor şi Şcoala de Teatru şi Comunicare. Va avea loc şi un bal mascat, care va fi urmat de o discotecă. La spectacol vor participa copii de la şcoli şi grădiniţe, pentru care se va organiza şi o tombolă cu premii.

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat alocarea sumei de 8300 lei pentru manifestările organizate de ziua copilului, din care, suma de 3.300 lei este pentru cheltuielile cu parada păpuşilor gigant, iar restul pentru achiziţionarea de produse.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: